pogodak123.com
 

Najbolje sportske kladionice


REGISTRIRAJTE SE
Registrirajte se

Expekt

Sportske kladionice
Bet365
Bet-at-home
Betfair
Mybet
Fortunawin
Pinnacle sports
Interwetten

O KLADIONICI EXPEKT

 

Kladionica Expekt osnovana je 1999. godine. Članica je koncerna Betclic Everest. Trenutačno nije najveća na svijetu, ali njezinom se ponudom koristi više od 1,5 milijuna korisnika. Sjedište je registrirano na Malti.

 

EXPEKT 50 € BONUS

 

PONUDA

 

Expekt ima licence za sljedeće usluge: sportske oklade, kasino, igre i poker. Ima više od 150 zaposlenika diljem svijeta, a stranice su prevedene na čak 27 jezika. Ponuda je vrlo raznolika. Kladiti se možete gotovo na sve događaje u sportu te sportske priredbe.

 

 

REGISTRACIJA U KLADIONICI EXPEKT

 

Registracija u kladionici Expekt na slovenskom je jeziku i vrlo je jednostavna. Vrste uplata: putem bankovnog računa (gotovina) bankovnim karticama (VISA, Mastercard i Maestro) putem internetskih web-mjesta za novčane transakcije (neteller, moneybookers, webmoney) pretplatničkim karticama (ucash, paysafecard) Vrste isplata: putem bankovnog računa putem bankovnih kartica (VISA) putem internetskih web-mjesta za novčane transakcije (neteller, moneybookers, webmoney)

 

KONTAKT

 

Podrška za stranke organizirana je na svih 27 jezika tijekom radnog dana, što znači da korisnici mogu dobiti odgovarajuću pomoć.

 

BONUS

 

Trenutačno kladionica pri prvom upisu nudi 50 € kladioničkog bonusa.