Najbolje sportske kladionice


REGISTRIRAJTE SE
Stave - registriraj se

Fortunawin

Sportske kladionice
Bet365
Bet-at-home
Betfair
Mybet
Expekt
Pinnacle sports
Interwetten

O KLADIONICI FORTUNAWIN

 

Kladionica Fortunawin osnovana je 2010. godine pa tako spada među nove kladionice. Registrirana je na Malti. Orijentirana je na Srednju i Istočnu Europu, a djeluje na engleskom, hrvatskom i mađarskom jeziku. Ima moderne i pregledne internetske stranice na kojima se sve potrebne informacije vrlo jednostavno pronalaze.

 

 

PONUDA

 

Fortunawin ima licencu za sportske oklade, kasino, lutriju, virtualne sportove i poker. Kladiti se možete na više od 10 različitih sportova. Na sportskim okladama možete koristiti bonus do 50 eura koji vam se na račun pripisuje pri prvoj doznaci.

 

 

 

REGISTRACIJA U KLADIONICI FORTUNAWIN

 

Registracija u sportskoj kladionici Fortunawin je na hrvatskom ili engleskom jeziku, ali je vrlo jednostavna. Za isplatu je potrebno poslati kopiju osobnog dokumenta.

 

Sredstva možete uplatiti na sljedeći način: putem internetskog web-mjesta za novčane transakcije Moneybookers (Skrill) kreditnom karticom bankovnom doznakom putem internetskog web-mjesta za novčane transakcije Neteller

Isplate: putem internetskog web-mjesta za novčane transakcije Moneybookers kreditnom karticom putem internetskog web-mjesta za novčane transakcije Neteller isplatom na bankovni račun

 

KONTAKT

 

Kladionica nudi pomoć korisnicima 7 dana u tjednu, 24 sata dnevno. Isto tako omogućuje im i dobivanje informacija uživo.

E-pošta: info@fortunawin.com

 

BONUS

 

Trenutačno kladionica Fortunawin nudi 200 HRK / 50 € bonusa. Da biste primili bonus, morate se prijaviti pod hrvatskim jezikom i prihvatiti uvjete isplate bonusa. U slučaju da ste se registrirali pod nekim drugim jezikom, pošaljite poruku na info@fortunawin.com i zamolite za isplatu bonusa. Rado će vam izići u susret!