Najbolje sportske kladionice


REGISTRIRAJTE SE
Stave - registriraj se

Mybet

O KLADIONICI MYBET

 

Radi se o vrlo poznatoj i popularnoj njemačkoj kladionici sa sjedištem na Malti. Prevedena je na 8 svjetskih jezika, no klađenje za sad još nije moguće na našem jeziku. Osnovana je 2003. godine.

 

 

PONUDA

 

Svojim korisnicima nudi 20 različitih sportova, a na mnoge od tih sportova možete se kladiti i uživo. Kao i sve moderne kladionice, Mybet svojim igračima nudi različite promocije, statistiku, rezultate uživo itd. Na internetskoj stranici kladionice Mybet možete također igrati poker i casino, a njezino su najnovije postignuće različite igre. Međutim, najbolje kvote za klađenje imaju naravno na sve njemačke lige (Bundesliga itd.).

 

 

MYBET REGISTRACIJA

 

Registracija je vrlo jednostavna, potrebno vam je samo malo vremena. Najmanja uplata na kladionici Mybet iznosi 10 eura, a minimalna isplata 5 eura. Minimalna oklada iznosi 0,3 eura.

 

KONTAKT

 

Kladionica vam nudi podršku 24 sata dnevno, 7 dana tjedno, a isto tako možete stupiti u kontakt putem live chata u slučaju problema sa stavljanjem oklade.

E-mail: support@mybet.com

Tel: +356/2138 28 89

Fax: +44/8453 456 182

 

BONUS

 

Samo preko ove internetske stranice kladionica vam nudi čak 100% od 100 eura bonusa ‒ uplatite 100 eura, a Mybet vam doda još 100!