Najbolje sportske kladionice


REGISTRIRAJTE SE
Stave - registriraj se
Klađenje uživo

Betfair kladjenje

PRODAJA KVOTA

 

Na kladionici Betfair možete odrediti svoju kvotu na utakmici, po tome se Betfair razlikuje od ostalih sportskih kladionica! U kladionici Betfair može se i kladiti kao u klasičnoj kladionici.

 

Više o BACK i LAY okladama pročitajte u nastavku!

 


 

OKLADA BACK

 

  • Što znači oklada BACK?

Oklada BACK znači da se kladite TOČNO na određeni događaj, isto kao i na drugim kladionicama. Na donjoj slici prikazan je slučaj kada stavljate okladu od 100 eura na AC Milan i, ako AC Milan pobijedi, dobivate 24 eura.

 

betfair back

 

OKLADA LAY

 

  • Što znači oklada LAY?

LAY znači da se kladite PROTIV događaja, odnosno kladite se da se taj događaj neće dogoditi. Ako stavite 100 na LAY AC Milan, znači da ćete dobiti 100 eura ako AC Milan izgubi ili remizira. Razlika između BACK i LAY jest da je ulog samo 24 eura! Znači da su u slučaju kada je vaša oklada prihvaćena, odnosno kada ju je netko kupio, moguća dva ishoda:

1. AC Milan pobjeđuje i korisnik koji je kupio vašu okladu dobiva vaših 24 eura koje ste uložili

2. AC Milan gubi ili remizira i vi dobivate 100 eura korisnika koji se kladio da će AC Milan pobijediti

 

  • Kako se izračunava LAY?

Koliko ćete uložiti na okladu LAY nije teško izračunati. Formula je LAY vrijednost * iznos koji želite dobiti u slučaju da ste ispravno prognozirali događaj, a zatim se još oduzima iznos koji želite dobiti => (100 * 1,24) - 100 = 24 eura. LAY možete, međutim, staviti i na kvotu 7, a u tom slučaju se kladite na 600 eura ako želite dobiti 100 eura: (100 * 7) - 100 = 600€.

 

betfair lay

 

KRETANJA KVOTA U KLADIONICI BETFAIR

 

Kvote se kreću ovisno o tijeku događaja ako se on odvija uživo. Kvote se najintenzivnije mijenjaju jedan sat prije početka utakmice. Smjer u kojem će se kvote kretati često ovisi o favoriziranoj momčadi, odnosno kvota na favoriziranu momčad pada. Traženje takvih kvota moglo bi se usporediti s "odds scalpingom", gdje se traže BACK/LAY opcije i bez obzira na rezultat uvijek dobiva pozitivan iznos.