Najbolje sportske kladionice


REGISTRIRAJTE SE
Stave - registriraj se
Klađenje uživo

Prijava na Skrill

Prijava na SKRILL (Moneybookers)

 

S prijavom u načelu ne biste trebali imati poteškoća. Ipak vam nudimo kratak vodič za prijavu na uslugu SKRILL (Moneybookers).

 

1. Za prijavu na uslugu SKRILL idite na adresu http://www.moneybookers.com. Na prvoj stranici kliknite poveznicu SIGN UP >>

 

skrill - moneybookers

 

2. Sljedeći je korak odabir vrste računa. Državu i jezik sustav nudi sam - Croatia (na engleskom). Moneybookers MasterCard kreditne kartice trenutačno za Hrvatsko nije moguče naručiti.

 

skrill-moneybookers

 

3. U trećem koraku upišite osobne podatke. U slučaju da su podaci pogrešni, to morate javiti na adresu security@moneybookers.com. Za promjenu podataka vjerojatno ćete morati poslati i kopiju osobnog dokumenta. U polja Phone i Mobile number najbolje će biti da upišete broj mobitela.

 

Obvezni podaci koje morate ispuniti:

  • Title - osobna titula 
  • First, Last name - ime i prezime 
  • Postal code - poštanski broj 
  • City/Town - mjesto boravišta 
  • Date of birth - datum rođenja

 

skrill moneybookers

 

4. Sada su nam ostali samo još podaci za račun. Polja Currency i Language ostavite kako jesu, osim ako ne želite postaviti neku drugu valutu i jezik. U polje za e-poštu upišite pravu adresu jer ćete je kasnije morati i potvrditi.

Upišite još security code i kliknite ACCEPT AND CREATE ACCOUNT!

 

skrill moneybookers

 

Super! Vaš SKRILL (Moneybookers) račun je stvoren. Preostalo je samo još da kliknete na poveznicu u e-pošti koju ste dobili - s njome potvrđujete autentičnost adrese e-pošte koju ste upisali prilikom prijave.